Saturday, 23 November 2019

M3 Future Healthy Body Care's Adalah Produk Penjagaan Badan yang Selamat Dan Diperbuat Dari 100% Bahan Organik


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca yang sudi membaca blog cikpetit.Korang pernah dengar produk M3??Kalau korang nak tahu M3 ini ialah produk yang baru dikeluarkan untuk penjagaan badan dan kecantikan yang menggunakan 100% bahan semulajadi iaitu organik  tanpa bahan kimia.Pengasas M3 ini ialah Mr.Ats.Vijaykumar yang mempunyai syarikat yang bernama MR MASTER MAN TRADING (M)SDN BHD yang terletak di Mantin,Negeri Sembilan.Kebanyakkan produk kecantikan dan penjagaan badan M3 ini diperbuat daripada kunyit dan halia dan korang sendiri juga tahu khasiat yang ada dalam kunyit dan juga halia kan.

Syarikat ini dah beroperasi lebih 21 tahun korang dan mempunyai lesen serta lulus KKM.Jadi korang dah tak perlu risau kalau produk M3 ini bukan macam produk timbang kilo ataupun produk yang boleh merosakkan,mencacatkan badan korang.Mr.Vijaykumar sendiri berkata"andai produk saya ini ada kesan samping,saya akan pulangkan wang kamu sebab saya yakin produk saya memang tak ada bahan kimia,semuanya dari bahan semulajadi"

Cikpetit nak beritahu yang M3 ni telah mengeluarkan produk penjagaan rambut,losyen badan,scrub,sabun badan,bedak badan,sabun lantai,sabun baju,sabun pinggan,sabun veggie,minyak wangi dan juga feminin wash.Semua produk ini langsung tak ada bahan kimia korang.Malah cepat berkesan selepas menggunakan produk ini,maksud cikpetit selepas pemakaian 3-4hari korang dah boleh nampak hasilnya tak perlu menunggu lama.Menarik kan,foundernya sendiri menggunakan produknya untuk kegunaan harian.Yang cikpetit nampak rambutnya kekal hitam dan berkilau sebab mengamalkan hair tonic dan hair cream sedangkan janggutnya sudah beruban.




Cikpetit ni sebenarnya mengalami masalah rambut keras dan kasar,dah banyak jenama cikpetit cuba tapi bila cikpetit gunakan krim rambut M3 ni,rambut cikpetit jadi lebih lembut dan senang sikat berbanding cikcetit pakai produk lain sebelumnya.Kalau korang nak tahu krim rambut M3 ini berfungsi untuk melembutkan dan melicinkan supaya kelihatan bersinar dan mudah diurus.Rambut akan sihat kembali dan kalau rambut korang keras macam cikpetit ni baik korang cuba krim ni,berkesan tau sebab cikpetit sendiri pun dah guna,lembut je rambut.Picit sikit je selepas itu korang sapu dari akar rambut dan urut-urut sikit.Lama-lama rambut korang jadi lembut je dah tak keras lagi.

Minyak wangi M3 ni kalau korang nak tahu boleh bertahan hingga 15jam tau.haaa,dah macam minyak wangi mahal kan padahal minyak wangi M3 ni murah sahaja.Sebab tu cikpetit suka pakai M3,tahan lama dan murah serta harga untuk semua produk M3 sangat-sangat murah dan berpatutan.Botol pink untuk perempuan dan botol purple untuk lelaki.Minyak wangi M3 ini tidak rerlalu tajam baunya,lembut je bak bauan bunga-bungaan.Korang pasti suka bau ni.Sekarang pun cikpetit memang pakai dan selalu bawa kemana je cikpetit pergi. 

Antara produk-produk keluaran M3








Selain dari produk diatas M3 juga bakal mengeluarkan lagi beberapa produk iaitu penjagaan dan perawatan kulit serta penjagaan pertumbuhan rambut (dalam proses lagi).Tak sabar cikpetit nak mencuba sebab semua produk M3 ni amat berkesan dan selamat dipakai.tak perlu nak was-was lagi.

Sampai sini sahaja cikpetit memperkenalkan produk terbaik ini yang 100% dari bahan organik.Untuk pengetahuan korang Mr.Vijaykumar sedang mencari stokis-stokis dan agent-agent yang berminat nak buat pemasaran M3 ini untuk keperingkat yang lebih  tinggi.Cikpetit yakin dengan produk M3 ini boleh pergi jauh setanding produk-produk organik yang lainnya.




Untuk sebarang keterangan ataupun pertanyaan boleh terus layari laman website rasmi M3
Instagram : @M3bodycare 



No comments:

Post a comment

M3 Future Healthy Body Care's Adalah Produk Penjagaan Badan yang Selamat Dan Diperbuat Dari 100% Bahan Organik

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca yang sudi membaca blog cikpetit.Korang pernah dengar produk M3??Kalau korang nak ta...